Иван ГешевФейсбук Ясно е, че няма да бъдем приети в Шенген

...
Иван ГешевФейсбук Ясно е, че няма да бъдем приети в Шенген
Коментари Харесай

Гешев предупреди: Австрия ни отваря въздушен Шенген срещу условие да приемем сирийци и афганистанци

Иван Гешев

Facebook

 

Ясно е, че няма да бъдем признати в Шенген и повода са националните предатели от тройната сглобка, а не основният прокурор, както твърдяха преди време Христо Иванов, Кирил Петков и останалите анархолиберали.

 

Добавиха ни в сивия лист на FATF. Приеха ни в деня, в който Албания, Панама и Каймановите острови бяха извадени от него, което е тежък удар по българската стопанска система и изключва опцията освен за Шенген.

 

Днес обаче паднаха и маските на евроатлантическата взаимност. Австрия сложи четири условия пред включването на България в по този начин наречения " въздушен Шенген ". Едно от тях е изключително скандално - да приемем сирийски и афганистански бежанци на наша територия.

 

В превод това значи, че Австрия ще ни изпрати част от бежанците, които се намират на нейна територия, а в подмяна ние ще пътуваме без граничен надзор, само че единствено по въздух. Опашките по границите ще си останат. Тоест не се трансформира нищо - просто същите хора още веднъж ще продадат националния ни интерес.

 

Това е извънредно неприятно предложение, което България никога не трябва да приема. Подозирам обаче, че същото може да бъде признато и оповестено като следващия евроатлантически триумф на неправителството и непарламента.

 

Отнасят се към нас като към хора второ качество - полуевропейци. За това обаче си има причина - слабото и наведено ръководство, което ни води не към Шенген, а към Ньой.

Оставка незабавно!

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР